Λευκωσία: Άγρια ληστεία σε βάρος διανομέα – Του πήραν τις εισπράξεις, το κινητό και τη μοτοσικλέτα

Λευκωσία: Άγρια ληστεία σε βάρος διανομέα – Του πήραν τις εισπράξεις, το κινητό και τη μοτοσικλέτα

Στόχος αδίστακτων δραστών έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 29χρονος διανομέας φαγητού στη Λευκωσία.

​Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 5:20 το απόγευμα, την ώρα που ο νεαρός ντελιβεράς βρισκόταν στη διαδικασία παράδοσης παραγγελίας. Ξαφνικά, δύο άγνωστα πρόσωπα τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν. Οι δράστες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 29χρονο και να του αποσπάσουν τις χρηματικές εισπράξεις που είχε πάνω του, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

​Στη συνέχεια οι ληστές άρπαξαν και τη μοτοσικλέτα του θύματος, αφήνοντας τον διανομέα στο σημείο. Η Αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν και μέλη της έσπευσαν στην περιοχή για συλλογή στοιχείων και μαρτυριών.

​Την υπόθεση χειρίζεται το ΤΑΕ Λευκωσίας, το οποίο συνεχίζει τις έρευνες και τις εξετάσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE