Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καμία ρήξη και κανένα ενδεχόμενο αλλαγής για Υπουργό Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καμία ρήξη και κανένα ενδεχόμενο αλλαγής για Υπουργό Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας»

Δεν υπάρχει καμία ρήξη ούτε και ενδεχόμενο αλλαγής αρχηγού αστυνομίας ή Υπουργού Δικαιοσύνης, είπε απόψε ο Πρόεδρός της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Προσερχόμενος στην τελετή απονομής των Βραβείων ΘΟΚ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κληθείς να αναφερθεί σε πληροφορίες για ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στον Αρχηγό της Αστυνομίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης και ερωτηθείς αν σκέφτεται το ενδεχόμενο αλλαγής της ηγεσίας της Αστυνομίας, απάντησε ότι «δεν υπάρχει καμία ρήξη και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αλλαγής του Αρχηγού Αστυνομίας ή του Υπουργού Δικαιοσύνης».

Ερωτηθείς αν έγινε κάποια σχετική συνάντηση σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «όχι δεν έγινε καμία συνάντηση, αλλά δεν υπάρχει καμία απολύτως ρήξη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE