ΒΙΝΤΕΟ: Το πρώτο μήνυμα του νέου Μητροπολίτη Πάφου – «Το καθετί είναι τιμή, φτάνει εμείς να το τιμήσουμε με αντάξια διακονία»

ΒΙΝΤΕΟ: Το πρώτο μήνυμα του νέου Μητροπολίτη Πάφου – «Το καθετί είναι τιμή, φτάνει εμείς να το τιμήσουμε με αντάξια διακονία»

Με αισθήματα χαράς, συγκίνησης και δέους υποδέχθηκε την εκλογή του ο νέος Μητροπολίτης Πάφου, στέλνοντας το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Ιεράς Συνόδου.

Όπως ανέφερε, ευχαριστεί τον Θεό που τον αξιώνει «με αυτή την τιμή της εκλογής μου ως Μητροπολίτη Πάφου», υπογραμμίζοντας πως στην Εκκλησία «όλοι είμαστε διάκονοι».

Ο νέος Μητροπολίτης σημείωσε ότι υπηρέτησε για 19 χρόνια τη Μητρόπολη Τρεμιθούντος και πως πλέον καλείται να αναλάβει μια νέα αποστολή, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «με τη χάρη του Θεού θα πορευτούμε κατά το παράδειγμα των Αγίων Πατέρων».

«Είναι μεγάλη τιμή. Με πολλή χαρά, δέος και συγκίνηση έλαβα πριν λίγο το μήνυμα από τη Σύνοδο. Θα βάλουμε τον Σταυρό μας, θα δουλέψουμε όπως και τόσα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα ταπεινότητας και προσφοράς, τονίζοντας πως «το καθετί είναι τιμή, φτάνει και εμείς να το τιμήσουμε με τη δική μας αντάξια διακονία».

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τον υπέροχο λαό της Πάφου», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE