Συναγερμός στη Ευρωπη- Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα

Συναγερμός στη Ευρωπη- Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα

Για αυξημένο κίνδυνο νέας τρομοκρατικής επίθεσης στην Ευρώπη, πριν την Πρωτοχρονιά, προειδοποιούν «φίλα προσκείμενες» προς τις αυστριακές αρχές μυστικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει το Reuters, η βιεννέζικη αστυνομία, επικαλούμενη «φίλα προσκείμενες μυστικές υπηρεσίες» εξέδωσε προειδοποίηση προς πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για την πιθανότητα «επεισοδίου με πυροβολισμούς ή βομβιστική επίθεση» στην Ευρώπη, πριν την έλευση της νέας χρονιάς.
«Έχει αναφερθεί πλήθος πιθανών ονομάτων εν δυνάμει δραστών, οι οποίοι έχουν ήδη ελεγχθεί αλλά η έρευνα βάσει αυτών των ελέγχων δεν έχει προσώρας αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας της Βιέννης.
Η νέα έρχεται έξι εβδομάδες μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, όπου 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE