Νίκος Αναστασίου διαψεύδει την παραίτησή του- Συνεδριάζουν τα συλλογικά όργανα της ΕΔΕΚ

Νίκος Αναστασίου διαψεύδει την παραίτησή του- Συνεδριάζουν τα συλλογικά όργανα της ΕΔΕΚ

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Νίκος Αναστασίου, διέψευσε τις πληροφορίες περί παραίτησής του μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, κατά το οποίο το ιστορικό κόμμα έμεινε εκτός Βουλής.

Σε δήλωσή του, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα «δεν μας ευχαριστεί, αδικεί την ΕΔΕΚ και την Κύπρο», σημειώνοντας πως από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να «μαζέψει τα κομμάτια» της παράταξης.

Παράλληλα, αναγνώρισε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, αφήνοντας αιχμές και προς στελέχη που, όπως είπε, παρέμειναν μακριά παρά τις προσπάθειες που έγιναν για συσπείρωση.

Ο κ. Αναστασίου ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν και στήριξαν την ΕΔΕΚ κατά την προεκλογική περίοδο και γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα συγκληθούν τα συλλογικά όργανα του κόμματος για αξιολόγηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE