Ποιος είναι ο λόγος που η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκλαιγε κάθε βράδυ;

Ποιος είναι ο λόγος που η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκλαιγε κάθε βράδυ;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, όπου έκανε πολλές αποκαλύψεις

Στο «Τhe 2night show» πέρα απο την παραδοχή της σχέσης της με τον Γιώργο Εφραίμ , η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μίλησε και για τον καιρό που έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ!

Ομολόγησε ότι είχε νύχτες που προβληματιζόταν, άλλες που έκλαιγε. Κάθε φορά για διαφορετικό λόγο! 

Αυτό όμως που στην αρχή της καρίερα της την έκανε να κλαίει ήταν τα νούμερα της εκπομπής που άγγιζαν το 1.5%. 

Δείτε να το ομολογεί η ίδια στο 1:45:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE