Θλίψη στη Λευκωσία: Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Παντέχη σε ηλικία 78 ετών – Πότε θα της πουν το τελευταίο αντίο

Θλίψη στη Λευκωσία: Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Παντέχη σε ηλικία 78 ετών – Πότε θα της πουν το τελευταίο αντίο

Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 78 ετών, άφησε την Πέμπτη 21 Μαΐου η Γεωργία Παντέχη - Παντούρη, σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους αλλά και σε ολόκληρη την κοινότητα της κατεχόμενης Λαπήθου, απ' όπου και καταγόταν.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι την Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, πλησίον του Συνοικισμού Στροβόλου 3, στις 15:30 το απόγευμα.

Η οικογένεια θα βρίσκεται στο χώρο της εκκλησίας από τις 14:15 για να δέχεται τα συλλυπητήρια. Μετά το πέρας της ακολουθίας, θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Τσερίου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, πραγματοποιηθούν εισφορές στο Ταμείο Κοινωνικής Πρόνοιας Λαπήθου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.