Εκλογές με... «σταυρό» στον λουκουμά: Ποιο εκλογικό κέντρο θα γλυκάνει τους ψηφοφόρους

Εκλογές με... «σταυρό» στον λουκουμά: Ποιο εκλογικό κέντρο θα γλυκάνει τους ψηφοφόρους

Η μέρα των Βουλευτικών Εκλογών είναι προ των πυλών και, όπως φαίνεται, η εκλογική διαδικασία φέτος στο Αυγόρου δεν θα έχει μόνο πολιτικό ενδιαφέρον, αλλά και εξαιρετική γεύση.

Σε μια πρωτότυπη και άκρως «δελεαστική» κίνηση προχωρά γνωστός λουκουματζής, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μια γλυκιά νότα στην πιο κρίσιμη μέρα της κάλπης. Ανήμερα των εκλογών, θα βρίσκεται με το όχημά του έξω από το Β' Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου, έτοιμος να σερβίρει ζεστούς, λαχταριστούς και παραδοσιακούς λουκουμάδες σε όσους σπεύσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από μια ευρηματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποσχόμενη την πιο «γλυκιά και νόστιμη επιλογή» της ημέρας.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE