Λουόμενοι εντόπισαν σε παραλία θαλάσσια χελώνα με σπασμένο καβούκι – Δείτε φωτογραφία

Λουόμενοι εντόπισαν σε παραλία θαλάσσια χελώνα με σπασμένο καβούκι – Δείτε φωτογραφία

Μια θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί (21/5) τραυματισμένη στην παραλία του Καρτερού, στο Ηράκλειο, από λουόμενους που βρίσκονταν στην περιοχή.

Το ζώο, όπως αναφέρει το neakriti.gr, βρέθηκε στην ακτή σε άσχημη κατάσταση. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια στη χελώνα και να εξεταστεί η δυνατότητα περίθαλψής της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο σοβαρός τραυματισμός οφείλεται σε ανθρώπινη ενέργεια ή σε κάποιο άλλο περιστατικό.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα διακρίνεται το τραυματισμένο ζώο να έχει σπασμένο καβούκι.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE