ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφάνιση 22χρονου - Έφυγε από τις πέντε το πρωί και είναι άφαντος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφάνιση 22χρονου - Έφυγε από τις πέντε το πρωί και είναι άφαντος

Μυστήρια εξαφάνιση 22χρονου από το Αβδελλερό. Κοντά στο εντοπισμό του είναι η Αστυνομία.

Έφυγε από το σπίτι της φίλη τους και δεν επέστρεψε ποτέ στο δικό του, νεαρός από το Αβδελλερό της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 22χρονος έφυγε στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/12) από το σπίτι της κοπέλας του και δεν επέστρεψε ποτέ στο πατρικό του.

Οι γονείς τους κατήγγειλαν στην αστυνομία την εξαφάνιση του το απόγευμα (25/12) καθώς ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής σε κανένα.

Όπως μας ενημέρωσαν οι Αρχές βρίσκονται ήδη πολύ  κοντά στον εντοπισμό του. Ο νεαρός πολύ πιθανόν να βρίσκεται στη Λευκωσία

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.