Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Debate Αρχηγών στο SIGMA: Από το στεγαστικό στην… άμυνα – Ποια ζητήματα έθεσαν ως προτεραιότητα
Αρχικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Καρεκλάς ρώτησε τον Φειδία Παναγιώτου για τους συμβούλους για να επανέλθει στη συνέχεια να τον ρωτήσει για αναφορά που έχει κάνει στο παρελθόν σε πολιτικό πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα τον Αβέρωφ Νεοφύτου.
Σε άλλο σημείο, ο Νικόλας Παπαδόπουλος σχολιάζοντας τις αναφορές για εξωσυστημικά κόμματα (ΑΛΜΑ) και καινούργια (Άμεση Δημοκρατία) αναφέρθηκε στον Αβέρωφ Νεοφύτου ως εργοδότη ουσιαστικά του Οδυσσέα Μιχαηλίδη και «πρωτοσύμβουλου» του Φειδία Παναγιώτου. Ο Πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας ακολούθως τόνισε πως ουδέποτε μίλησε για πρωτοσύμβουλο και ότι μίλησε με τον Αβέρωφ μερικές φορές για μερικά λεπτά.
Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στη συνέχεια προχώρησε σε ανάρτηση στο «Χ».
Μα τελικά ήμουν και εγώ στο Debate απόψε στον Σίγμα;☺️
— Averof Neofytou (@AverofCY) May 18, 2026
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




