Σαν τον Κυπραίο, τη Σούβλα και τα Χριστούγεννα εν εσιη σιόρ

Σαν τον Κυπραίο, τη Σούβλα και τα Χριστούγεννα εν εσιη σιόρ

Ο Κυπραίος είναι σαν να περιμένει τα Χριστούγεννα για να "ευλογήσει" την σούβλα και το φαγητό.

Να μας δούν απο καμιά άλλη χώρα και θα λένε πως ολόχρονα μας αφήνουν χωρίς φαγητό. Το Facebook γέμισε απο φωτογραφίες απο το γιορτινό τραπέζι.

Κρεατικά, σούβλα όπως πάντα έχουν την τιμητική τους. Λες και περιμένουμε τα Χριστούγεννα να βουτήξουμε στο φαγητό. Είναι η επιτρεπτή παρανομία μας όπου δικαιολογείται ότι και αν γίνει! «Εν Χριστούγεννα ρε φίλε...»!

Τζιαι αφου εν Χριστούγεννα «εφάαμεν όσπου να σπάσουμε» ! Αντε και Καλά Χριστούγεννα!

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE