«Μας κοροϊδεύουν;»: Οργή πολιτών για τα φωτοβολταϊκά και τις περικοπές

«Μας κοροϊδεύουν;»: Οργή πολιτών για τα φωτοβολταϊκά και τις περικοπές

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στα social media η υπόθεση με τα φωτοβολταϊκά και τις περικοπές στην ηλεκτροδότηση, με πολίτες να εκφράζουν οργή και αγανάκτηση για την κατάσταση που επικρατεί. Σε αναρτήσεις που έγιναν viral, χρήστες κατηγορούν την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς ότι προώθησαν μαζικά την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη υποδομή και σχεδιασμός.

«Έβαλα φωτοβολταϊκό όχι επειδή ήθελα, αλλά επειδή ήταν υποχρεωτικά. Καίγομαι για κάθε μέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας πολίτης, ενώ άλλη ανάρτηση καταγγέλλει ότι «το κράτος έπρεπε να κάνει πρώτα αποθήκες και μετά να εξαγγείλει φωτοβολταϊκά για όλους»

. Οι αναρτήσεις αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια πολιτών που βλέπουν τις επενδύσεις τους να επηρεάζονται, ζητώντας απαντήσεις και λύσεις από την κυβέρνηση και την ΑΗΚ.

Μερικές αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.