Χειροπέδες σε 21χρονο για ληστεία στη Λευκωσία - Τελεί υπό κράτηση και δεύτερο πρόσωπο

Χειροπέδες σε 21χρονο για ληστεία στη Λευκωσία - Τελεί υπό κράτηση και δεύτερο πρόσωπο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 9/05/2026 στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 2ου προσώπου ηλικίας 21 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό κράτηση 32χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 13/05/2026. Την επόμενη ημέρα, 14/05/2026, αυτός παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία για ακόμη μια υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε στις 25/07/2025 στη Λευκωσία.

Ο 32χρονος επανασυνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ανακρίθηκε γραπτώς. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες ακόμη ένα πρόσωπο 20 ετών, το οποίο τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE