Το Facebook προσθέτει υποστήριξη Live Photos

Το Facebook προσθέτει υποστήριξη Live Photos

H νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο στην iOS εφαρμογή

Μετά από μερικούς μήνες από την γέννηση των Live Photos από την Apple και την κυκλοφορία του iPhone 6S η Facebook ξεκίνησε να υποστηρίζει την ιδέα αυτή.

Η εταιρεία πλέον υποστηρίζει το χαρακτηριστικό απευθείας στην iOS εφαρμογή της για το iPhone 6S και τo 6S Plus έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσθέτουν τις animated λήψεις του και να μπορούν αυτές να είναι ορατές από όλους.

Υπάρχουν όμως και κάποια θέματα.

Αρχικά η νέα αυτή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο στην iOS εφαρμογή. Έτσι λοιπόν οι Live Photos των χρηστών δεν θα είναι ορατές στους Android χρήστες, mobile χρήστες και desktop χρήστες.

Επίσης το ίδιο το χαρακτηριστικό δεν θα γίνει άμεσα διαθέσιμο σε όλους του χρήστες μιας και το Verge αναφέρει πως η διάθεση του θα γίνει σιγά σιγά και τμηματικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE