Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερή, ανέφερε ότι από πλευράς Εθνικής Φρουράς η εσωτερική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και έχουν ήδη αποδοθεί πειθαρχικές ευθύνες.
«Από πλευράς Εθνικής Φρουράς η έρευνα έχει ολοκληρωθεί, κατέληξε σε κάποιες πειθαρχικές ευθύνες και έχουν γίνει ήδη οι διαδικασίες και επιβλήθηκαν πειθαρχικές ποινές σε συναδέλφους για το όλο συμβάν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως σημείωσε, πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, εκφράζοντας την ελπίδα να εντοπιστούν τα πρόσωπα που φέρονται να απέσπασαν τα εκρηκτικά.
«Ως Εθνική Φρουρά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ελπίζουμε η Αστυνομία να καταφέρει να εντοπίσει αυτούς που τα έχουν πάρει», κατέληξε.
Δείτε το απόσπασμα: