Σύντομα συνάντηση Υπ. Μεταφορών με πρατηριούχους καυσίμων

Σύντομα συνάντηση Υπ. Μεταφορών με πρατηριούχους καυσίμων

Αναμένεται σύντομα συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών, Αλέξη Βαφεάδη, με εκπροσώπους των πρατηριούχων καυσίμων και επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το ζήτημα των αδειών των βυτιοφόρων, ανέφεραν την Πέμπτη στο ΚΥΠΕ πηγές του Υπουργείου Μεταφορών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων ζητά πεντάχρονη παράταση του διατάγματος που εξέδωσε πέρυσι τον Αύγουστο ο Υπουργός Μεταφορών σχετικά με τις άδειες και το οποίο ήθελε να τεθεί σε άμεση εφαρμογή.

Σε χθεσινή τους συνάντηση, τα μέλη του συνδέσμου εξέφρασαν ετοιμότητα για πολύ δραστικά μέτρα σύντομα, όπως ακινητοποίηση βυτιοφόρων στο Υπουργείο Μεταφορών και στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών μέχρι τις 9 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE