Έγινε και αυτό: 83χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν η γειτόνισσά της φώναζε στο σεξ για τους Τζιχαντιστές

Έγινε και αυτό: 83χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν η γειτόνισσά της φώναζε στο σεξ για τους Τζιχαντιστές

Η αστυνομία στην κοινότητα Brown Deer στην Κομητεία του Μιλγουόκι, έλαβε ένα μάλλον περίεργο τηλεφώνημα από μια 82χρονη γυναίκα το βράδυ της Κυριακής, καταγγέλλοντας τη γειτόνισσά της την οποία άκουσε να φωνάζει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

Η γυναίκα, η γειτόνισσα όχι η ηλικιωμένη, φέρεται να έλεγε μεγαλόφωνα «ο ISIS είναι καλός, ο ISIS είναι υπέροχος» ενώ συνευρισκόταν σεξουαλικά.

Οι ένστολοι, συμβούλεψαν, σύμφωνα με το τοπικό μέσο WDGT Milwaukee, την 83χρονη να τους καλέσει ξανά αν ακούσουν την παθιασμένη γυναίκα να φωνάζει το ίδιο. Φυσικά, το όλο περιστατικό έγινε θέμα στα μίντια με τα χιουμοριστικά και πικάντικα σχόλια να έχουν τη τιμητική τους.

Ένας χρήστης, ανέφερε ότι πιθανότατα το ζευγάρι έπαιζε κάποιο παιχνίδι ρόλων ενώ άλλοι έκριναν ότι η ηλικιωμένη ξέχασε μάλλον τα χάπια της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE