Έγινε και αυτό: 83χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν η γειτόνισσά της φώναζε στο σεξ για τους Τζιχαντιστές

Έγινε και αυτό: 83χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν η γειτόνισσά της φώναζε στο σεξ για τους Τζιχαντιστές

Η αστυνομία στην κοινότητα Brown Deer στην Κομητεία του Μιλγουόκι, έλαβε ένα μάλλον περίεργο τηλεφώνημα από μια 82χρονη γυναίκα το βράδυ της Κυριακής, καταγγέλλοντας τη γειτόνισσά της την οποία άκουσε να φωνάζει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

Η γυναίκα, η γειτόνισσα όχι η ηλικιωμένη, φέρεται να έλεγε μεγαλόφωνα «ο ISIS είναι καλός, ο ISIS είναι υπέροχος» ενώ συνευρισκόταν σεξουαλικά.

Οι ένστολοι, συμβούλεψαν, σύμφωνα με το τοπικό μέσο WDGT Milwaukee, την 83χρονη να τους καλέσει ξανά αν ακούσουν την παθιασμένη γυναίκα να φωνάζει το ίδιο. Φυσικά, το όλο περιστατικό έγινε θέμα στα μίντια με τα χιουμοριστικά και πικάντικα σχόλια να έχουν τη τιμητική τους.

Ένας χρήστης, ανέφερε ότι πιθανότατα το ζευγάρι έπαιζε κάποιο παιχνίδι ρόλων ενώ άλλοι έκριναν ότι η ηλικιωμένη ξέχασε μάλλον τα χάπια της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE