Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό: Μπήκε στις ελεύθερες περιοχές παράνομα, άρπαξε τον γιο του και εξαφανίστηκε

Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό: Μπήκε στις ελεύθερες περιοχές παράνομα, άρπαξε τον γιο του και εξαφανίστηκε

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά από καταγγελία για αρπαγή παιδιού από τον πατέρα του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εισήλθε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα το πρωί της Τρίτης (13/05)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για Τουρκοκύπριο που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και βρισκόταν στο stop list, ωστόσο, φέρεται να πέρασε παράνομα από τα κατεχόμενα και στη συνέχεια να εντόπισε τον γιο του, ο οποίος διαμένει με τη μητέρα του στην επαρχία Λεμεσού.

Όπως καταγγέλλεται, ο άνδρας άρπαξε το παιδί και εξαφανίστηκε, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για εντοπισμό τόσο του ίδιου όσο και του γιου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE