Γνωστή νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο…

Γνωστή νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο…

Για τον καρκίνο του θυρεοειδούς τον οποίο αντιμετώπισε πριν από περίπου δυο χρόνια μίλησε η Άντα Λιβιτσάνου.

Η ηθοποιός που πλέον ασχολείται επαγγελματικά και με την ζαχαροπλαστική, περιέγραψε τις πρώτες δύσκολες στιγμές όταν έγινε η διάγνωση και της το ανακοίνωσε ο γιατρός:

«Πανικοβάλλεσαι όταν ακούς, αλλά πανικοβάλλεσαι και μετά, γιατί έχεις να κάνεις και την θεραπεία. Έχει δηλαδή ένα… σετάκι ωραίο κομμένο και ραμμένο. Εγώ είμαι θετικός άνθρωπος και όχι πεσιμίστρια. Όταν το ακούς φρικάρεις. Δεν είναι κάτι που θες να ακούσεις».

Πώς αντέδρασε όταν το άκουσε; Σίγουρα όπως λέει, δεν ήταν… ζεν:

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν κλάματα. Δεν υπήρχε καθόλου το “οομμμμ”. Είχα δυο-τρία meltdown αλλά και πάλι δεν κούρασα κανέναν νομίζω. Ήμουν καλή! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος (να κουράζω). Είμαι τελείως ενάντια και με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα δω κάποιον να το κάνει επίτηδες… θα τον φτύσω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE