Ριζοελιά: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για εγκατάλειψη σκηνής - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Ριζοελιά: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για εγκατάλειψη σκηνής - Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Ενώπιον Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 31 και 23 ετών, σε σχέση με την υπόθεση οδικής σύγκρουσης και εγκατάλειψης σκηνής που σημειώθηκε στις 6 Μαΐου 2026 στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Καλού Χωριού.

Το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης και για τους δύο, με σκοπό τη συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που ενοικίασε το όχημα, ενώ ο 23χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός κατά τον χρόνο της σύγκρουσης.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE