Κλείνει κι άλλος δρόμος στη Λευκωσία – Δείτε πότε και για ποιο λόγο

Κλείνει κι άλλος δρόμος στη Λευκωσία – Δείτε πότε και για ποιο λόγο

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026 (ξημερώματα Τετάρτης) θα πραγματοποιηθούν εργασίες οριζόντιας σήμανσης στην οδό Κυριάκου Μάτση, στην περιοχή Αγίου Δομετίου.

Οι εργασίες θα διεξαχθούν από τις 12:00 έως τις 04:00 και κατά τη διάρκειά τους η οδός θα παραμείνει κλειστή στο ακόλουθο τμήμα: από τη συμβολή της με την οδό Τεπελενίου έως τη συμβολή της με την οδό Βασιλίσσης Φρειδερίκης.

Το κοινό και ιδιαίτερα οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την τυχόν ταλαιπωρία και ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και τη συνεργασία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE