Τουρκία: Πιλότος πάρκαρε... λίγο διαφορετικά το αεροσκάφος

Τουρκία: Πιλότος πάρκαρε... λίγο διαφορετικά το αεροσκάφος

Για κάποιο λόγο ένα Airbus δεν σταμάτησε όπως προβλεπόταν, κατά τη διάρκεια προσγείωσης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν τοίχο και ένα λεωφορείο χωρίς να τραυματιστεί ευτυχώς κανείς

Πιθανώς να μη βόλευε τον πιλότο του Airbus 310, των ιρανικών αερογραμμών Mahar Air, η τοποθεσία του αεροδιαδρόμου και αποφάσισε να το παρκάρει... κάπως διαφορετικά.

Για να μην είμαστε και απολύτως σκληροί με τον άνθρωπο, για κάποιον λόγο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, το αεροσκάφος δεν κατέστη δυνατό να φρενάρει επαρκώς, κατά τη διάρκεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλύσει έναν τοίχο και ένα λεωφορείο.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ουδείς κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE