Τουρκία: Πιλότος πάρκαρε... λίγο διαφορετικά το αεροσκάφος

Τουρκία: Πιλότος πάρκαρε... λίγο διαφορετικά το αεροσκάφος

Για κάποιο λόγο ένα Airbus δεν σταμάτησε όπως προβλεπόταν, κατά τη διάρκεια προσγείωσης, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν τοίχο και ένα λεωφορείο χωρίς να τραυματιστεί ευτυχώς κανείς

Πιθανώς να μη βόλευε τον πιλότο του Airbus 310, των ιρανικών αερογραμμών Mahar Air, η τοποθεσία του αεροδιαδρόμου και αποφάσισε να το παρκάρει... κάπως διαφορετικά.

Για να μην είμαστε και απολύτως σκληροί με τον άνθρωπο, για κάποιον λόγο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, το αεροσκάφος δεν κατέστη δυνατό να φρενάρει επαρκώς, κατά τη διάρκεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλύσει έναν τοίχο και ένα λεωφορείο.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ουδείς κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.