Πανικός σε πτήση από Αθήνα: Αναγκαστική προσγείωση και εκκένωση αεροπλάνου από την έξοδο κινδύνου

Πανικός σε πτήση από Αθήνα: Αναγκαστική προσγείωση και εκκένωση αεροπλάνου από την έξοδο κινδύνου

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας πραγματοποίησε τη Δευτέρα πτήση της Lufthhansa μετά από ένδειξη στον κινητήρα.

Με βάση το πρωτόκολλο η πτήση 1753 από Αθήνα για Μόναχο επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και το αεροσκάφος εκκενώθηκε από την έξοδο κινδύνου με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία έκτακτης ανάγκης με τσουλήθρα.

Στο αεροσκάφος, μόλις ανακοινώθηκε η έκτακτη ανάγκη επικράτησε πανικός ανάμεσα στους επιβάτες.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε μία εξ αυτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται ενημέρωση από τον αερομεταφορέα.

Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE