ΠτΔ-Σάντου: Διμερείς σχέσεις, ευρωπαϊκή πορεία Μολδαβίας και Κυπριακό στο επίκεντρο της συνάντησης

ΠτΔ-Σάντου: Διμερείς σχέσεις, ευρωπαϊκή πορεία Μολδαβίας και Κυπριακό στο επίκεντρο της συνάντησης

Διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή πορεία της Μολδαβίας, οι περιφερειακές εξελίξεις και το Κυπριακό, είναι στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, Μάγια Σάντου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στο Χ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Κισινάου της Μολδαβίας, για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην χώρα, κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου, της κ. Σάντου.

Κατά την άφιξή του στο Προεδρικό Μέγαρο της Μολδαβίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έτυχε επίσημης υποδοχής, αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Σημειώνει ότι στο επίκεντρο των συζητήσεών του με την κ. Σάντου είναι οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή πορεία της Μολδαβίας, οι περιφερειακές εξελίξεις και το Κυπριακό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE