Η παραλία στο Ζύγι άνοιξε ξανά και σας περιμένει ανανεωμένη να απολαύσετε το μπανάκι σας – Δείτε βίντεο

Η παραλία στο Ζύγι άνοιξε ξανά και σας περιμένει ανανεωμένη να απολαύσετε το μπανάκι σας – Δείτε βίντεο

Δίπλα από τη μαρίνα Ζυγίου υπάρχει μια μικρή παραλία στην οποία έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες και κρεβατάκια για να απολαύσετε και το μπανάκι σας μετά το φρέσκο ψάρι σε μία από τις πολλές ψαροταβέρνες του χωριού της επαρχίας Λάρνακας.

Στην παραλία στήθηκε και χώρος που θυμίζει παραλιακό μπαρ για να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα από τη θάλασσα κάτω από τη σκιά.

Δείτε βίντεο από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE