Συγκινητικό βίντεο- Σκυλίτσα σώζει τα κουτάβια της στις πλημμύρες της Ινδίας

Συγκινητικό βίντεο- Σκυλίτσα σώζει τα κουτάβια της στις πλημμύρες της Ινδίας

Οι σφοδρότερες βροχοπτώσεις εδώ κι έναν αιώνα στην Ινδία έχουν προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή Chennai της χώρας, καθώς το σύστημα αποχέτευσης δεν άντεξε τον όγκο του νερού.

Τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στην καταστροφή και οι αρχές φοβούνται πως τα στάσιμα νερά μπορεί να αποτελέσουν εστία μολύνσεων και επιδημιών.

Δεν είναι όμως μόνο οι άνθρωποι που υποφέρουν. Οι πλημμύρες έπληξαν και τα ζώα της περιοχής- για τα οποία δεν γίνεται κανένας απολογισμός.

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί ωστόσο κατάφερε με επιμονή, γενναιότητα και αυτοθυσία να σώσει την οικογένειά της, δηλαδή τα τέσσερα κουτάβια της, από βέβαιο πνιγμό.

Στο βίντεο φαίνεται να κολυμπά προς ένα σημείο με μπάζα, που εξέχει λίγο από το νερό, όπου τα κουτάβια της κλαίνε και τρέμουν. Παίρνει το πρώτο στο στόμα της και το μεταφέρει με κόπο, μέσα από το βρώμικο λασπωμένο νερό, σε ασφαλέστερο σημείο.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, κατάφερε να μεταφέρει και τα τέσσερα παιδιά της με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE