Χάος στις Κεντρικές Φυλακές - Έπεσαν πυροβολισμοί προς πολίτη που ερχόταν από τα κατεχόμενα

Χάος στις Κεντρικές Φυλακές - Έπεσαν πυροβολισμοί προς πολίτη που ερχόταν από τα κατεχόμενα

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.35 χθες το βράδυ, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πρόσωπο που περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή των Κεντρικών Φυλακών, στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου από εξετάσεις εντόπισαν άντρα ηλικίας 23 ετών, υπήκοο τρίτης χώρας, οποίος όπως διαφάνηκε, βρίσκεται παράνομα στη Δημοκρατία.

Ο 23χρονος ανέφερε ότι επιθυμεί να αιτηθεί πολιτικού ασύλου. Αυτός μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τις έρευνες στην περιοχή και μετά από επικοινωνία μελών της Αστυνομίας με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας των Κεντρικών Φυλακών, μέλος των Κεντρικών Φυλακών, που εκτελούσε καθήκοντα φρούρησης και είχε αντιληφθεί τον 23χρονο να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή, έκανε χρήση του υπηρεσιακού οπλισμού του, ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς με τον υπηρεσιακό οπλισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE