Χαμός στα social media - Τα σχόλια μετά την πρόβα της Antigoni Buxton στη σκηνή της Eurovision: «Δίνει ξεκάθαρα vibes Φουρέιρα και Fuego»

Χαμός στα social media - Τα σχόλια μετά την πρόβα της Antigoni Buxton στη σκηνή της Eurovision: «Δίνει ξεκάθαρα vibes Φουρέιρα και Fuego»

Ξεκάθαρα vibes της Ελένης Φουρέιρα και του «Fuego» δίνει η εμφάνιση της Antigoni Buxton σύμφωνα με τα σχόλια μετά την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision.

Την Τετάρτη 6 Μαΐου δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες από την πρώτη φορά που η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγούδησε το «Jalla» στο στάδιο Stadthalle της Βιέννης όπου θα διαγωνιστεί στον Β' ημιτελικό την Πέμπτη 14 Μαΐου και στο X έκαναν λόγο για ομοιότητα με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που εκπροσώπησε τη χώρα το 2018 με το «Fuego», κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Δείτε τις πρώτες εικόνες και τα σχόλια στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.