Παραίτηση «βόμβα» σε κυπριακό κανάλι - Φεύγει μετά από 20 χρόνια γνωστή δημοσιογράφος

Παραίτηση «βόμβα» σε κυπριακό κανάλι - Φεύγει μετά από 20 χρόνια γνωστή δημοσιογράφος

Την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma φέρεται να υπέβαλε πριν από λίγα 24ωρα η Πέτρα Αργυρού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ShowBiz.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που αφορά ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της κυπριακής ενημέρωσης, αφού η Πέτρα Αργυρού έχει ταυτίσει την επαγγελματική της πορεία με τον σταθμό. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του ενημερωτικού τομέα, τόσο μέσα από τη θέση της διευθύντριας ειδήσεων, όσο και μέσα από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Παρόλο που η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, η δημοσιογράφος δεν αποχωρεί άμεσα από τα καθήκοντά της. Αναμένεται να παραμείνει στη θέση της μέχρι και την ολοκλήρωση των βουλευτικών εκλογών, καθώς η περίοδος θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητική για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE