Κατάδικος απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας - Εξέτιε ποινή φυλάκισης για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως

 Κατάδικος απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας - Εξέτιε ποινή φυλάκισης για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως

Κατάδικος ηλικίας 81 ετών που κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης έξι ετών για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως, απεβίωσε απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο εν λόγω κατάδικος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και υποβαλλόταν σε τακτική αιμοκάθαρση.

Σήμερα, περί ώρα 18:45, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 22:20 κατέληξε.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διαπίστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί επί της σορού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.