Κατάδικος απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας - Εξέτιε ποινή φυλάκισης για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως

 Κατάδικος απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας - Εξέτιε ποινή φυλάκισης για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως

Κατάδικος ηλικίας 81 ετών που κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης έξι ετών για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως, απεβίωσε απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο εν λόγω κατάδικος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και υποβαλλόταν σε τακτική αιμοκάθαρση.

Σήμερα, περί ώρα 18:45, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 22:20 κατέληξε.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, ενώ ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διαπίστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί επί της σορού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE