Bunte: «Ο Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει και πάλι»

Bunte: «Ο Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει και πάλι»

Την είδηση ότι ο αγαπημένος πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να περπατήσει πάλι μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη σε χιονοδρομική πίστα, δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Μόνο που αποδείχθηκε πως η είδηση απέχει από την πραγματικότητα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δύο  χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher στις γαλλικές Άλπεις, που τον άφησε σε κώμα, το γερμανικό περιοδικό Bunte κυκλοφόρησε με τη φωτογραφία του πρώην άσου της F1 στο εξώφυλλο και τον τίτλο «Μπορεί να περπατήσει και πάλι».

Το περιοδικό επικαλείτο ανώνυμη πηγή, η οποία –σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα- ανέφερε ότι με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών του, ο 47χρονος Schumacher μπορεί να κάνει λίγα βήματα και να σηκώσει το ένα του χέρι.

Ωστόσο, το δημοσίευμα διαψεύστηκε αμέσως από την εκπρόσωπο της οικογένειας. Ο λόγος για την Sabine Kehm, η οποία δήλωσε: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι ύστερα από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Michael μπορεί να κινηθεί. Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες, καθώς αφενός παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή του και αφετέρου δίνουν ψεύτικες ελπίδες σε πολύ κόσμο».

Σημειώνεται πως από το Σεπτέμβριο του 2014, ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην οικία του, στην Ελβετία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE