Λαθρεμπόριο: Προσπάθησε να περάσει ράβδους χρυσού κρυμμένες στον...

Λαθρεμπόριο: Προσπάθησε να περάσει ράβδους χρυσού κρυμμένες στον...

Ένας άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή προσπάθησε να διακινήσει λαθραία ράβδους χρυσού, κρύβοντάς τις στον πρωκτό του!

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν εξαιτίας του γεγονότος ότι περπατούσε περίεργα, σύμφωνα με το BBC. Συνολικά 400gr χρυσού σε 4 ράβδους βρέθηκαν στο έντερο του άνδρα από τη Σρι Λάνκα  μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο αεροδρόμιο Bandaranaike.

Περισσότεροι από 70 ανθρώπους συνελήφθησαν φέτος προσπαθώντας να περάσουν λαθραία χρυσό στη Σρι Λάνκα. Οι λαθρέμποροι αγοράζουν συνήθως, φθηνό χρυσό στο Ντουμπάι ή τη Σιγκαπούρη και προσπαθούν να το πουλήσουν με κέρδος στην Ινδία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE