Λαθρεμπόριο: Προσπάθησε να περάσει ράβδους χρυσού κρυμμένες στον...

Λαθρεμπόριο: Προσπάθησε να περάσει ράβδους χρυσού κρυμμένες στον...

Ένας άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή προσπάθησε να διακινήσει λαθραία ράβδους χρυσού, κρύβοντάς τις στον πρωκτό του!

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν εξαιτίας του γεγονότος ότι περπατούσε περίεργα, σύμφωνα με το BBC. Συνολικά 400gr χρυσού σε 4 ράβδους βρέθηκαν στο έντερο του άνδρα από τη Σρι Λάνκα  μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο αεροδρόμιο Bandaranaike.

Περισσότεροι από 70 ανθρώπους συνελήφθησαν φέτος προσπαθώντας να περάσουν λαθραία χρυσό στη Σρι Λάνκα. Οι λαθρέμποροι αγοράζουν συνήθως, φθηνό χρυσό στο Ντουμπάι ή τη Σιγκαπούρη και προσπαθούν να το πουλήσουν με κέρδος στην Ινδία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.