"Ελληναράδες" σκότωσαν σκύλο και τον κρέμασαν σε πινακίδα (Σκληρές εικόνες)

"Ελληναράδες" σκότωσαν σκύλο και τον κρέμασαν σε πινακίδα (Σκληρές εικόνες)

Κτηνωδία αποκαλύφθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου άγνωστος σκότωσε σκύλο και στη συνέχεια κρέμασε το άτυχο ζώο σε πινακίδα σήμανσης.

Κάτοικος της περιοχής τράβηξε φωτογραφία με το φρικιαστικό θέαμα και την ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να αναδείξει τη βάναυση ενέργεια. Χρήστης του διαδικτύου εντόπισε τη φωτογραφία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

galatistaxalkidikiskremasmeno-620x453

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αλλά δεν βρήκαν το κρεμασμένο ζώο, καθώς, όπως ενημερώθηκαν, υπάλληλοι του δήμου το είχαν απομακρύνει νωρίτερα και το έθαψαν.

Όπως έγινε γνωστό, κάτω από την πινακίδα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και κοντά στο σημείο θραύσματα από αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται, εάν συνδέονται με το σκοτωμένο ζώο.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

σκ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE