"Ελληναράδες" σκότωσαν σκύλο και τον κρέμασαν σε πινακίδα (Σκληρές εικόνες)

"Ελληναράδες" σκότωσαν σκύλο και τον κρέμασαν σε πινακίδα (Σκληρές εικόνες)

Κτηνωδία αποκαλύφθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου άγνωστος σκότωσε σκύλο και στη συνέχεια κρέμασε το άτυχο ζώο σε πινακίδα σήμανσης.

Κάτοικος της περιοχής τράβηξε φωτογραφία με το φρικιαστικό θέαμα και την ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να αναδείξει τη βάναυση ενέργεια. Χρήστης του διαδικτύου εντόπισε τη φωτογραφία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

galatistaxalkidikiskremasmeno-620x453

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αλλά δεν βρήκαν το κρεμασμένο ζώο, καθώς, όπως ενημερώθηκαν, υπάλληλοι του δήμου το είχαν απομακρύνει νωρίτερα και το έθαψαν.

Όπως έγινε γνωστό, κάτω από την πινακίδα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και κοντά στο σημείο θραύσματα από αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται, εάν συνδέονται με το σκοτωμένο ζώο.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

σκ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE