Στη φυλακή 23χρονος για απόπειρα φόνου εναντίον 18χρονου - Πόσα χρόνια θα περάσει στο κελί

Στη φυλακή 23χρονος για απόπειρα φόνου εναντίον 18χρονου - Πόσα χρόνια θα περάσει στο κελί

Ποινή φυλάκισης διάρκειας δέκα χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου, σε άντρα ηλικίας 23 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε τον Αύγουστο, 2025, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το βράδυ στις 16 Αυγούστου, στο Παραλίμνι, όπου 18χρονος δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σώμα.

Ο 23χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τα μεσάνυκτα το ίδιο βράδυ, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του.

Υπόθεση Απόπειρας Φόνου με θύμα 18χρονο Διερευνά η Αστυνομία στην Επαρχία Αμμοχώστου

Στις 05 Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση, με τον 23χρονο να παραμένει υπό κράτηση, ως υπόδικος και τον χρόνο κράτησης του να προσμετράται στην ποινή φυλάκισης που του έχει επιβληθεί.

Την υπόθεση διερεύνησε το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE