Βόμβα στο αυτοκίνητο του συντονιστή της «Θύρας 9»

Βόμβα στο αυτοκίνητο του συντονιστή της «Θύρας 9»

Κακόβουλη ενέργεια με εκρηκτικό μηχανισμό σημειώθηκε στο όχημα του συντονιστή της «Θύρας 9»

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, έκρηξη σε αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε καλυμμένο χώρο στην οικία του ιδιοκτήτη του στη Λευκωσία.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η σκηνή φρουρείται και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Περισσότερα διαβάστε στο themasports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE