«Ελάτε να με συλλάβετε!» – Τα βάζει με όλους ο Δρουσιώτης - Το ραντεβού που έδωσε με τους πολίτες

«Ελάτε να με συλλάβετε!» – Τα βάζει με όλους ο Δρουσιώτης -  Το ραντεβού που έδωσε με τους πολίτες

Σε μια νέα ανάρτηση-φωτιά προχώρησε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, της Αστυνομίας αλλά και του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Με το χαρακτηριστικό «Ελάτε να με συλλάβετε, αλλά δεν θα με σιωπήσετε», ο κ. Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι απέναντι στις πληροφορίες που διαρρέουν περί επικείμενων συλλήψεων, συνδέοντας τις εξελίξεις απευθείας με το επερχόμενο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

​Σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, οι φήμες για συλλήψεις δεν στρέφονται κατά όσων «καταλήστεψαν δισεκατομμύρια», αλλά κατά εκείνων που ερεύνησαν και κατήγγειλαν τη λεηλασία του κράτους. Ο ίδιος υποστηρίζει πως ο Νίκος Αναστασιάδης και τα «κατάλοιπά του στο σύστημα εξουσίας» κινούν τα νήματα πίσω από τις σκηνές, ενόψει της παράδοσης του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς στις 30 Απριλίου. Κατά τον ερευνητή, ο φερόμενος πανικός των κύκλων της εξουσίας πηγάζει από την προσπάθεια προληπτικού εξευτελισμού του, ώστε να αποδυναμωθούν τα όποια ευρήματα της έρευνας.

​Αντί της σιωπής, ο ερευνητής επιλέγει την αντεπίθεση, ανακοινώνοντας τη διοργάνωση δημόσιας συζήτησης την Τετάρτη, 6 Μαΐου, στις 19:00, στο αμφιθέατρο Discovery του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το θέμα της εκδήλωσης αφορά την «απάτη των εκποιήσεων» και τη διασύνδεσή τους με υποκλαπέντα μηνύματα, με τον κ. Δρουσιώτη να υπόσχεται πως θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού και θα φέρει στο φως στοιχεία που, όπως ισχυρίζεται, το σύστημα προσπαθεί να αποκρύψει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE