Θρήνος για τον 21χρονο Άγγελο: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις στα social media - «Α ρε χάρε πάλι ζήλεψες την λεβεντιά» - Φωτογραφία

Θρήνος για τον 21χρονο Άγγελο: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις στα social media - «Α ρε χάρε πάλι ζήλεψες την λεβεντιά» - Φωτογραφία

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στη Λεμεσό αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο η είδηση του θανάτου του 21χρονου Άγγελου Κόμπου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης, γύρω στις 22:35, μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.

Ο νεαρός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσηλευτήριο της πόλης από τις 24 Απριλίου, όταν και τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση στην οδό Γεωργίου Α΄. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος επέβαινε ως συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε στο πίσω μέρος οχήματος που οδηγούσε 20χρονος.

Σημειώνεται ότι κανένας από τους δύο επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού προκάλεσε κύμα συγκίνησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φίλους, συγγενείς αλλά και απλό κόσμο να αποχαιρετούν τον Άγγελο με λόγια αγάπης και πόνου.

Η ομάδα του, ΘΥΡΑ 3 1989, εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φράση που συνοδεύει τις αναρτήσεις: «Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο».

Παράλληλα, σε προσωπικές αναρτήσεις, φίλοι του μιλούν για ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη και χαμόγελο, που έφυγε τόσο άδικα. «Άγγελέ μου, ας σε προσέχει ο Θεός… έφυγες νωρίς λεβέντη», γράφουν συγκλονισμένοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE