Κως: Καταγγελία στις φυλακές για βιασμό 33χρονου από δύο άτομα

Κως: Καταγγελία στις φυλακές για βιασμό 33χρονου από δύο άτομα

Για βιασμό κατηγορούνται δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 44 ετών, υπήκοοι Συρίας, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κω.

Σύμφωνα με το kosnews24, το βράδυ του Σαββάτου 25 Απριλίου, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να εισήλθαν σε μπάνιο των φυλακών, όπου βρισκόταν ο 33χρονος, και με τη χρήση σωματικής βίας τον εξανάγκασαν σε γενετήσια πράξη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και συναυτουργία, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.