Κτηνωδία: Άγνωστος σκότωσε και κρέμασε σκύλο σε πινακίδα στην Ελλάδα

Κτηνωδία: Άγνωστος σκότωσε και κρέμασε σκύλο σε πινακίδα στην Ελλάδα

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό με θύμα ένα σκύλο σημειώθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου άγνωστος σκότωσε σκύλο και στη συνέχεια κρέμασε το άτυχο ζώο σε πινακίδα σήμανσης.

Κάτοικος της περιοχής τράβηξε φωτογραφία με το φρικιαστικό θέαμα και την ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να αναδείξει τη βάναυση ενέργεια. Χρήστης του διαδικτύου εντόπισε τη φωτογραφία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αλλά δεν βρήκαν το κρεμασμένο ζώο, καθώς, όπως ενημερώθηκαν, υπάλληλοι του δήμου το είχαν απομακρύνει νωρίτερα και το έθαψαν.

Όπως έγινε γνωστό, κάτω από την πινακίδα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και κοντά στο σημείο θραύσματα από αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται, εάν συνδέονται με το σκοτωμένο ζώο.

Η υπόθεση ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE