Ώρα για εξόρμηση: Άνοιξαν ξανά «Άρτεμις», «Καληδόνια» και άλλα 13 μονοπάτια

Ώρα για εξόρμηση: Άνοιξαν ξανά «Άρτεμις», «Καληδόνια» και άλλα 13 μονοπάτια

Την επαναλειτουργία 15 μονοπατιών μελέτης της φύσης, τα οποία είχαν προσωρινά κλείσει για λόγους ασφάλειας, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως τα εν λόγω μονοπάτια μελέτης της φύσης είναι πλέον ανοικτά, αφού έχουν πλέον καταστεί κατάλληλα για χρήση.

Τα μονοπάτια που επαναλειτουργούν είναι το Λιβάδι (κυκλικό – προσβάσιμο για τροχοκάθισμα), Άρτεμις (κυκλικό), Αταλάντη (κυκλικό), Περσεφόνη (γραμμικό), Καληδόνια (γραμμικό), Ψηλό Δέντρο – Πουζιάρης (κυκλικό), Κάτω Αμίαντος – Λούματα των Αετών (γραμμικό), Κάμπος του Λιβαδιού (κυκλικό), Μνήματα Πισκόπων (γραμμικό), Καννούρες – Άγιος Νικόλαος Στέγης (Κακοπετριά) (γραμμικό), Φράγμα Προδρόμου – Σταυρούλια (γραμμικό), Πρόδρομος – Ζουμί (γραμμικό), Ε4 (περιοχή Τροόδους), Μαδαρή – Δόξα σοι ο Θεός (γραμμικό) και Τεισιά της Μαδαρής (κυκλικό).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE