Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα στην Πάφο – Αναστάτωση τα ξημερώματα σε τουριστική περιοχή

Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα στην Πάφο – Αναστάτωση τα ξημερώματα σε τουριστική περιοχή

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Πάφου τα ξημερώματα, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο οχήματα στην τουριστική περιοχή των Τάφων των Βασιλέων.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:00 π.μ. σήμερα, όταν η φωτιά άρχισε να επεκτείνεται στα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι σημαντικές. Συγκεκριμένα, το πρώτο όχημα, το οποίο ανήκει σε 65χρονο, υπέστη εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό του, ενώ το δεύτερο όχημα, ιδιοκτησίας 46χρονου, υπέστη ζημιές στο μπροστινό του μέρος.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή και μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν τις πρώτες εξετάσεις για τη συλλογή τεκμηρίων. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ αναμένεται να αξιολογηθούν και κυκλώματα παρακολούθησης από τη γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE