Σημαντικά βήματα στο Κυπριακό ως την άνοιξη 2016 αναμένει ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου

Σημαντικά βήματα στο Κυπριακό ως την άνοιξη 2016 αναμένει ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου

Σημαντικά βήματα στο Κυπριακό ως την άνοιξη του 2016 αναμένει ο Υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Ασελμπορν.

Σε δηλώσεις ύστερα από επίσημες συνομιλίες, στο Υπουργείο Εξωτερικών, αντιπροσωπειών του Λουξεμβούργου και της Κύπρου, υπό τον ίδιο και Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, ο κ. Ασελμπορν χαιρέτισε την επανάληψη των συνομιλιών για το Κυπριακό και ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί λύση.

Είπε ότι με τον Κύπριο ομόλογό του συζήτησαν μια σειρά από θέματα και, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην προσφυγική κρίση, παραδέχθηκε ότι η ΕΕ έχει αποτύχει στο θέμα της υλοποίησης διαφόρων πολιτικών για αντιμετώπιση του ζητήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.