Αιματηρή συμπλοκή κτηνοτρόφων με μαχαιρώματα στο Λασίθι: Ένας τραυματίας και δύο συλλήψεις

Αιματηρή συμπλοκή κτηνοτρόφων με μαχαιρώματα στο Λασίθι: Ένας τραυματίας και δύο συλλήψεις

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφων σημειώθηκε στην περιοχή του Κουτάραντου, στο Λασίθι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα.

Αφορμή για το περιστατικό φαίνεται πως στάθηκαν κτηματικές διαφορές μεταξύ ενός 36χρονου άνδρα, δύο αδελφών ηλικίας 27 και 34 ετών και μίας 68χρονης γυναίκας, σύμφωνα με το flashnews.gr. Η διαφωνία τους σχετικά με την καταπάτηση εκτάσεων των αδελφών από το κοπάδι του άνδρα, γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 68χρονη γυναίκα φαίνεται να εξύβρισε τον 36χρονο, με τα δύο αδέλφια στη συνέχεια να του επιτίθενται, ο ένας με μαγκούρα και ο άλλος με μαχαίρι, καταφέρνοντάς του δύο μαχαιριές, σε κοιλιά και μπράτσο.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου του έκαναν ράμματα και παραμένει στη βραχεία νοσηλεία.

Η αστυνομία συνέλαβε τα δύο αδέρφια και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου. Σήμερα (24/4) αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβριση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE