Σημαντική έγκριση συγχρηματοδότησης €14,28 εκατ. για αντιπλημμυρικά έργα στο Παραλίμνι

Σημαντική έγκριση συγχρηματοδότησης €14,28 εκατ. για αντιπλημμυρικά έργα στο Παραλίμνι

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου ανακοινώνει την εξασφάλιση έγκρισης συγχρηματοδότησης από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στο Παραλίμνι.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού €14.280.000 (περιλαμβανομένου ΦΠΑ), αποτελεί μία καθοριστική παρέμβαση υποδομής που ενισχύει ουσιαστικά την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και ανταποκρίνεται σε ένα διαχρονικό και κρίσιμο ζήτημα για την ασφάλεια των πολιτών.

Η συγχρηματοδότηση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «ΘΑΛΕΙΑ 2021–2027», το οποίο στηρίζει στρατηγικές επενδύσεις με στόχο την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των υποδομών και τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Με την υλοποίηση του έργου, αναμένεται ουσιαστική βελτίωση στη διαχείριση των ομβρίων υδάτων, σημαντική μείωση των κινδύνων πλημμύρας και ενίσχυση της προστασίας των περιουσιών και της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου συνεχίζει να προωθεί έργα στρατηγικής σημασίας που ενισχύουν την ασφάλεια, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE