VIDEO: Έδωσε το παιδί του στον Φυτιρή για να το μεγαλώσει - «Έλα πιάσ’τον τζαι τάισ’τον»

VIDEO: Έδωσε το παιδί του στον Φυτιρή για να το μεγαλώσει - «Έλα πιάσ’τον τζαι τάισ’τον»

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά την παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η μαζική διαμαρτυρία κτηνοτρόφων για τις θανατώσεις ζώων λόγω αφθώδους πυρετού.

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, ένας κτηνοτρόφος προχώρησε σε μια συμβολική και ιδιαίτερα δραματική κίνηση, παραδίδοντας το παιδί του στον Υπουργό, λέγοντας πως, ως πατέρας, δεν μπορεί πλέον να το συντηρήσει και καλώντας τον να το μεγαλώσει.

«Τα ζώα μας πεινούν, πεινούν και τα παιδιά μας. Τα σκοτώνετε όλα. Ελάτε να τον πάρετε και να τον ταΐσετε», ακούγεται να λέει, εκφράζοντας την απόγνωση και την οργή που επικρατεί ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE