Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην επαρχία Λευκωσίας

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην επαρχία Λευκωσίας

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, 22/12 55χρονος δικηγόρος στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο  55χρονος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο και μετά από έρευνες των μελών της Αστυνομίας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή Κουτραφά.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ στη σκηνή αναμένεται να φθάσει και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Περισσότερα σε λίγο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE