Απείλησαν να σφάξουν ταξιτζή στην Πάφο!

Απείλησαν να σφάξουν ταξιτζή στην Πάφο!

Υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή, όπως και μαχαιροφορία εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε την Δευτέρα, 21/12  στις 21 :00 το βράδυ από οδηγό ταξί από τη Γεωργία, που διαμένει στη Λάρνακα, ότι μετέφερε από τη Λάρνακα ένα πρόσωπο στο αεροδρόμιο Πάφου.

Ακολούθως έλαβε κλήση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, από άγνωστο άντρα για να τον μεταφέρει από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο με προορισμό τη Λάρνακα.

Όταν ο πελάτης μπήκε στο ταξί του, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, υπό την απειλή μαχαιριού απαίτησε από τον ίδιο χρήματα για τρίτο πρόσωπο από την Ουκρανία στο οποίο οφείλει χρήματα.

Τότε – όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην Αστυνομία- βγήκε από το ταξί του, τρέχοντας και μπήκε ακολούθως σε παρακείμενο ξενοδοχείο της περιοχής προκειμένου να διαφύγει, ενώ το πρόσωπο το οποίο φέρεται να τον απείλησε εγκατέλειψε το μέρος.

Ανακρινόμενος ο οδηγός ταξί, είπε στην Αστυνομία, πως είχε οικονομικές διαφορές με τον Ουκρανό που επικαλέστηκε ο φερόμενος ως δράστης.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE