Bρέθηκαν δραχμές στο Νοράτλας

Bρέθηκαν δραχμές στο Νοράτλας

Προσωπικά αντικείμενα, οπλισμός, ακόμα και δραχμές της εποχής εντοπίστηκαν στις πρόσφατες ανασκαφές ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα του π πληρώματος και των καταδρομέων που επέβαιναν στο μοιραίο Νοράτλας, που συνετρίβη το 1974 στη Μακεδονίτισσα.

Σύμφωνα με άρθρο της δημοσιογράφου, Χρύστας Ντζάνη, στην εφημερίδα «Πολίτης» ο Επίτροπος Ανθρωπιστικών Θεμάτων της Προεδρίας, Φώτης Φωτίου , μιλώντας στο ραδιόφωνο «Πολίτης 107.6» ανέφερε ότι  βρέθηκαν πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα, τα οποία γίνεται προσπάθεια να παραδοθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

Όπως είπε, ο στόχος των εκταφών εκπληρώθηκε, αφού εντοπίστηκαν τα οστά 15 καταδρομέων που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν θαμμένα στο σημείο, μέσα στο αεροπλάνο και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η ταυτοποίηση των λειψάνων.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE