Οχιά «ζεστάθηκε», βγήκε για βόλτα και… δάγκωσε 85χρονο – Η κατάσταση της υγείας του

Οχιά «ζεστάθηκε», βγήκε για βόλτα και… δάγκωσε 85χρονο – Η κατάσταση της υγείας του

Συναγερμός σήμανε τη Δευτέρα (20/4) στη Λάρνακα, όταν 85χρονος άνδρας δέχθηκε δάγκωμα από φίνα ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Πρόκειται για το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό δαγκώματος φιδιού για τη φετινή χρονιά, με τις αρμόδιες αρχές να εφιστούν την προσοχή των πολιτών, ιδιαίτερα ενόψει της ανόδου της θερμοκρασίας, κατά την οποία παρατηρείται αυξημένη εμφάνιση φιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE